13-vuotias viettelevissä kuvissa – Pradan mainos meni liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina mediassa on käsitelty paljon nuorten tyttöjen rohkeiden kuvien käyttämistä mainonnassa ja viihdebisneksessä. Esimerkiksi Kardashianien 13- ja 15-vuotiaiden pikkusiskojen mallikuvia on kauhisteltu laajasti. Nyt samaan joukkoon liittyy luksusmerkki Prada.

Pradan kampanjan videolla nähdään nimittäin poikkeuksellisen kiistanalaista materiaalia, kun kolme teinityttöä koskettelevat itseään vihjailevasti. Kahden minuutin pituisessa videossa nähdään 18-vuotias Frida Gustavsson ja 17-vuotias Kelly Mittendorf. Kohun varsinainen syy on kuitenkin kolmas tyttö Ondria Hardin, joka oli mainosta kuvattaessa vasta 13-vuotias. Kampanjan on kuvannut maineikas valokuvaaja Steven Meisel, joka toteutti aikoinaan esimerkiksi kohua aiheuttaneen Madonnan Sex-kuvakirjan.

Uusimmat