Uusi keksintö ”suurentaa” rinnat kolmella kuppikoolla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat pienirintaiset naiset ovat kautta aikojen toivoneet saavansa muodokkaamman vartalon mahdollisimman helposti ja nopeasti. Kerroimme pari päivää sitten suuret silikonirinnat ovat nykyisin jo epätrendikkäät, ja nyt markkinoille tulee sopivasti alan uutuustuote.

Aikoinaan Wonderbra mullisti rintaliivimarkkinat, mutta nyt odotetaan uutta mullistusta. Eilen Britanniassa tuli nimittäin myyntiin uudet 27 euron arvoiset The Triple Boost Bra -rintaliivit, joiden avulla rinnat saadaan näyttämään peräti kolme kuppikokoa todellista suuremmilta.Kuva: Ian McIlgorm

Brittilehdet ovat innostuneet uutuustuotteesta siinä määrin, että osa lehdistä on jo ehtinyt todeta silikonien olevan jatkossa tarpeettomia. Kauppaketju Debenhamsin ostopäällikkö Sharon Webb hehkutti Daily Mail -lehdelle naisten haluavan nopeaa ja edullista ratkaisua rintaongelmiinsa. Tuotetta on saatavilla koosta 30A kokoon 38DD saakkka.

Uusimmat