Alaston Jennifer Lopez vain turkis suojanaan – katso rohkea kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa uutisoitiin äskettäin, että latinolaulajat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta ilmoitti avioerosta People-lehdelle lähettämällään lehdistötiedotteella. Sittemmin selvisi liiton olleen vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Lopez on kiireistään huolimatta ehtinyt myös poseerata mallikuvissa, ja nyt vuorossa on ollut maineikas Vanity Fair -lehti. Sen sivuilla Lopez poseeraa rohkeasti vain turkis yllään. Alusvaatteita kaunottarella ei näyttäisi olevan, mutta kuvankäsittelijällä on ollut töitä ennen kuvan julkaisemista.

Jennifer Lopez esiintyi American Idol -kykyjenetsintäohjelman 10. tuotantokauden tuomarina ja nyt ohjelman takana olevat isot kihot haluavat latinotähden jatkavan tuomarointia hinnalla millä hyvänsä. Edellisen tuotantokauden pestistään Lopezin kerrottiin tienanneen noin yhdeksän miljoonaa dollaria, mutta seuraavasta olisi luvassa huimat 23 miljoonaa, mikäli latinokaunotar suostuu ehdotukseen.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony avioituivat vuonna 2004. Sitä ennen Lopez oli hetken aikaa naimisissa Ojani Noan kanssa, joka on viime aikoina uhannut julkaista Jenniferistä kuvaamansa kotipornovideon. Oikeus on kuitenkin toistaiseksi kieltänyt videon julkaisemisen. Noan jälkeen Lopez oli naimisissa tanssija Chris Juddin kanssa.

Uusimmat