51-vuotiaan Lost-tähden teinivaimo käyttää ehkäisypillereitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime aikoina äimistelty avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchison asteli alttarille 16-vuotiaan Courtney Alexis Stoddenin kanssa. Tieto ikäerosta aiheutti runsaasti syytöksiä muiden muassa pedofiliasta.

Nyt Courtneyn äiti Krista Stodden on vahvistanut haastattelussa, että erikoinen pariskunta ei halua lapsia ainakaan vielä tässä vaiheessa.

– Hän tekee kaikkensa, ettei tulisi vielä raskaaksi. Hän käyttää ehkäisypillereitä, koska haluaa vielä odottaa lasten saamista. Doug varmasti haluaisi lapsia, mutta Courtney haluaa odottaa vielä muutaman vuoden, Krista Stodden kertoi Radar Onlinelle.

Pariskunta tapasi, kun Stodden osallistui Hutchisonin järjestämälle kurssille. Nyt he ovat antaneet ensimmäisen haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa. Toukokuussa alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.

Uusimmat