Kelly Carlson bikinivartalo ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Kelly Carlson ei ole vielä lyönyt itseään kovin näyttävästi läpi viihdelehdissä, vaikka kuvankaunis tähti onkin tehnyt jo merkittävää näyttelijäuraa. Hän on tullut tunnetuksi suositusta Nip/Tuck -televisiosarjasta, jossa hän esittää Kimber Henryn roolia.

Carlsonia ei siis ole juuri kohuotsikoissa nähty, mutta näyttelijätär nähtiin kuitenkin jo jonkin aikaa sitten bikineissä kuvatessaan televisiosarjansa kohtauksia Los Angelesin liepeillä Malibussa. Nyt kaunotar on kuitenkin jälleen osunut paparazzien tähtäimiin nauttiessaan vapaapäivästä bikineissä rannalla. Upeavartaloisella neitokaisella oli seuranaan lemmikkikoiransa.

34-vuotias Minneapolisissa syntynyt Kelly Carlson on Nip/Tuck -sarjan lisäksi myös muissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Television puolella hän on tähdittänyt muiden muassa sarjoja CSI, Everwood ja Head Cases. Valkokankaalla hän on tähdittänyt esimerkiksi elokuvia Starship Troopers 2, Paparazzi, The Marine ja Made Of Honor. Varsinaiset läpimurtoroolit ovat vielä antaneet siis odottaa itseään. Los Angelesissa asuva Kelly Carlson seurustelee NHL-pelaaja Tie Domin kanssa.

Uusimmat