Adriana Liman rantakunto on vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan viime vuonna.

Seksikäs mallikaunotar pääsi taannoisista raskauskiloistaan nopeasti eroon ja on sen jälkeen järjestänyt varsinaisia bikinäytöksiä paparazzeille ja silminnäkijöille lomaillessaan Miami Beachilla Floridassa. Viime aikoina mallikaunotar on nauttinut lähes päivittäin vesileikeistä Miami Beachilla Valentina-tyttärensä ja aviomiehensä kanssa. Nyt paparazzit ovat jälleen saaneet uuden kuvasarjan verkkoon.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.

Uusimmat