Nipisteli naisia pepusta – hengenvaarallinen rangaistus uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Singapore tunnetaan maailman siisteimpänä maana, jossa roskien heittelystä seuraa rajut sakot. Maassa pitää osata käyttäytyä myös muilla osa-alueilla, sillä nyt eräs brittimies on saanut hengenvaarallisen tuomion. Liikemies oli nipistellyt naisia takapuolesta, mutta joutuu kärsimään siitä raskaan rangaistuksen.

Rekrytointikonsulttiyritystä pyörittävää liikemiestä syytettiin epäsopivan koskettelun johdosta naisten seksuaalisesta ahdistelusta. Teko tapahtui huhtikuussa Boat Quayn alueella, jossa mies oli seurueensa kanssa viettämässä railakasta juhlailtaa. Illan tiimellyksessä mies suuntasi China One -klubille, jossa nipistely tapahtui neljältä aamuyöllä.

Mies pidätettiin ja hän joutui luovuttamaan passinsa poliisille. Tuomioistuin määräsi miehelle noin 6.000 euron takuusumman. Tulevassa oikeudenkäynnissä hänet voidaan tuomita kahdeksi vuodeksi vankilaan ja 7.500 euron sakkoihin. Pahimmassa tapauksessa tulossa on raipparangaistus, jossa mies ruoskitaan. Vastaaviin tuomioihin on kuollut ihmisiä.

Uusimmat