Frederica Nargi sai jakamattoman huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiset televisiotähdet ovat suomalaisille usein tuntemattomia, sillä sikäläisiä ohjelmia ei juuri Pohjois-Euroopassa esitetä. Nyt eräs saapasmaan televisiokaunotar on kuitenkin noteerattu jo pariinkin otteeseen paparazzikuviensa ansiosta Yhdysvalloissa saakka.

Hän on Frederica Nargi, joka seurustelee tunnetun futistähden kanssa. Neitokainen ei tosin ole otsikoissa kihlattunsa, vaan oman upean vartalonsa merkeissä. Upea tumma kaunotar on bongattu nauttimassa vapaapäivästään rannalla vauhdikkaiden vesileikkien merkeissä. Hänen upea bikinivartalonsa sai miesten jakamattoman huomion, ja neitokainen tarrautui itsekin välillä peppuunsa.

21-vuotias Frederica Nargi on italialainen televisiotähti, joka tuli alunperin tunnetuksi showtanssijana. 13-vuotiaasta saakka tanssinut kaunotar voitti aikoinaan Miss Rooma -tittelin. Vuonna 2008 Nargi voitti television tanssiohjelman ja hänet on sittemmin nähty useammissakin ohjelmissa. Frederica on nykyisin kihloissa Juventus-joukkueen futistähden Alessandro Matrin kanssa.

Uusimmat