Hämmentävä löytö metroasemalta – poliisi ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman metropolien keskustoissa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, joten juuri mikään ei ihmetytä paikallisia viranomaisia. Nyt New Yorkissa on kuitenkin tehty löytö, joka on saanut myös poliisin ihmettelemään tapausta. Paikalliselta metroasemalta löytyi nimittäin suurikokoinen arkkupakastin.

Löytö tehtiin West 4th Streetin metroasemalta, jonka asematasolle arkkupakastin oli jostain syystä päätynyt. Sen sisältönä oli ainoastaan tyhjiä Arizona Iced Tea -pulloja. Pakastin ehti maata metroasemalla useiden päivien ajan ennenkuin viranomaiset poistivat sen. Sitä ennen tuhannet B, D, F ja M -junien matkustajat ihmettelivät tapausta päivittäin. Myös viranomaiset ovat pohtineet miten massiivinen pakastin päätyi paikalle.

– Tämä on kyllä jotain. Mikään ei enää yllätä minua. Kuka kävelee ympäriinsä pakastimen kanssa? Ihmettelen tosiaan miten se päätyi tänne. Ihmiset tuntuvat käyttävän metroasemia nykyisin kaatopaikkana, Jrena Bubolka totesi löydöstä New York Daily News -julkaisulle.

Uusimmat