Suomalaisen Idols-voittajan yhtiölle jättitappiot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten Idols-menestyjien menestys on lähes poikkeuksetta hiipunut ensimmäisen levyn jälkeen ja joissain tapauksissa jo esikoisalbumi on flopannut rajusti. Nyt Kauppalehti on uutisoinut karua tilastoa Jani Wickholmin yrityksestä.

Idolsin ensimmäisellä tuotantokaudella toiseksi sijoittunut Jani Wickholm ei ole viime vuosina enää juuri hittikappaleilla juhlinut. Viime vuonna menestyksen hiipuminen näkyi myös hänen Luowuudenlähde-yrityksensä liikevaihdossa ja tuloksessa. Toiminta oli nimittäin reippaasti pakkasen puolella tuottaen 18.230 euron tappiot 115.000 euron liikevaihdolla, joka laski vuodessa peräti 74.000 euroa. Muutenkin yhtiön taloudellinen tilanne on Kauppalehden saamien tietojen mukaan tukala.

Alkuvuodesta myös Idols-tähti Kristian Meurman avautui tilanteestaan verkossa, jossa hän latasi paukkuja erityisesti levy-yhtiöiden suuntaan.

– AXR ei vastaa meileihin, Sony Music pyysi poistamaan yhteystiedot nettisivuiltani. Onpa juhlava fiilis lähteä esittelemään uutta matskua. Tuntuu että viime vuonna olin vielä samalla viivalla Jani Wickholmin kanssa (joka tekee mielettömän hyvää matskua ja duunia painaa kuin pieni orava). Nyt olen jossain Ilkka Jääskeläisen alapuolella, Meurman kirjoitti helmikuussa.