Uusi Miehen puolikkaat -roolihahmo paljastui – esikuva Facebookista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Ashton Kutcher siirtyy pian uusiin saappaisiin, kun hän korvaa Miehen puolikkaat -hittisarjasta taannoin potkut saaneen Charlie Sheenin. Nyt on julkisuuteen on saatu lisätietoja Kutcherin roolihahmosta. Suosikkinäyttelijä tulee esittämään sarjassa nettimiljardööriä.

Ashtonin roolihahmo nähdään ensimmäisen kerran televisioruuduissa uuden tuotantokauden kaksiosaisessa avausjaksossa, joka esitetään Yhdysvalloissa 19. syyskuuta. Uusi roolihahmo on Walden Schmidt -niminen nuori mies, joka on ansainnut miljardeja dollareita nettibisneksessä. Hänen esikuvanaan on mahdollisesti toiminut Facebook-nettipalvelun perustanut Mark Zuckerberg.

Hahmon tiedot paljasti TV Line -julkaisulle CBS-yhtiön johtaja Nina Tassler. Hän kehui samalla vuolaasti sarjan uuden päätähden panosta. Samalla hän vahvisti, ettei sarjasta samassa jaksossa tapettava Charlie Sheenin roolihahmo tule tekemään paluuta. Tassler kertoi Sheenin siirtyneen autuaammille metsästysmaille. Kausi alkaa hahmon hautajaisilla.

Uusimmat