Coco nautti peppu paljaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Paparazzien sijaan hän julkaisee kuvansa pääasiassa itse.

Keväällä Coco ja Ice T uudistivat vihkivalansa, jolloin Coco esitteli takuulla vuoden paljastavimman hääpuvun, joka nimittäin paljasti hänen rintamuksensa. Nyt sama meno on jatkunut Miami Beachin yleisellä uimarannalla, jossa Coco pukeutui niin pieniin bikineihin, että ne käytännössä paljastivat kokonaan hänen takapuolensa.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.

Uusimmat