Mitä ihmettä Gerard Butlerille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu miestähti Gerard Butler on ollut jonkin aikaa poissa viihdemaailman parrasvaloissa, ja samaan aikaan hän on valmistellut kulissien takana huomattavaa muodonmuutosta. Nyt hän on päässyt esittelemään tulokset.

Gerard Butler ihmetytti nimittäin Hollywood Foreign Press -järjestön illallisilla, sillä tapahtuman punaisella matolla komistusta hädin tuskin tunnisti. Butler oli laihtunut huomattavasti ja vaalentanut lisäksi hiuksensa.

Tilaisuudessa selvisi, että kyse ei ole sairaudesta tai muusta ongelmasta. Sen sijaan Butlerin muodonmuutoksen taustalla on hänen tiedottajansa mukaan rooli elokuvassa Mavericks, joka kertoo surffarilegenda Jay Moriarityn elämästä. Gerard Butler näyttelee elokuvassa Ricky ”Frosty” Hessonin roolia. Kuvaukset alkavat lokakuussa, E! Online uutisoi.

Uusimmat