Kim Kardashian uhkeana mainoskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian kuuli taannoin kärsivänsä psoriasis-ihosairaudesta. Kim sai tietää asiasta mentyään lääkärintarkastukseen kutiavan, punoittavan ja hilseilevän ihonsa takia. Kim oli diagnoosin jälkeen järkyttynyt.

– Ihmiset eivät ymmärrä millaiset paineet minulla on. Minun täytyy näyttää täydelliseltä. Jos lihon kilon, lehdet kirjoittavat siitä. Kuvitelkaa mitä iltapäivälehdet kirjoittavat, kun he näkevät punaiset näppyläni, Kim kertoi In Touch -lehden mukaan.

Nyt Kim on huolestumisestaan huolimatta World’s Most Beautiful -lehden kansikuvassa varsin uhkeana. Hänen rintavarustuksensa on nimittäin nostettu selvästi kampanjan päärooliin.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat