Lady Gaga haluaa näytellä Amy Winehousea

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Lady Gaga järkyttyi taannoin laulaja Amy Winehousen traagisesta poismenosta niin pahoin, ettei kyennyt puhumaan kahteen päivään. Gaga kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan 27-vuotiaan soul-laulajatähti Amy Winehousen menehtyneen.

Nyt Gaga haluaa näytellä Amy Winehousea laulajan elämästä kertovassa elokuvassa. Huhujen mukaan Hollywoodissa kaavaillaan Winehousen traagisen elämän ikuistamista elokuvaksi, jonka päärooliin Lady Gagaa mahdollisesti kaavaillaan.

– Lady Gaga jumaloi Amya ja haluaisi muuntautua idolikseen valkokankaalla. Hänet on nähty esittämässä Amyn lauluja ja hänellä on lisäksi oikea tyyli ja samanlainen kapinoiva asenne, Daily Star -julkaisun lähde kertoo.

Lady Gagan kerrotaan suunnitelleen uransa laajentamista näyttelemisen pariin jo jonkin aikaa. Poppari näkee Amy Winehousesta mahdollisesti tehtävän elokuvan täydelliseksi rooliksi itselleen elokuvauransa aloittamiseksi.

– Gagan taustajoukot ovat keskustelleet mahdollisista leffarooleista jo ennen Amyn ennenaikaista kuolemaa. On kuitenkin ollut vain yksi rooli, jonka hän haluaa ja se on näytellä Amya.

Pitkään alkoholi- ja huumeongelmiensa kanssa kamppaillut laujaja Amy Winehouse löydettiin Lontoon kodistaan kuolleena 23. heinäkuuta. Laulajatähden todellinen kuolinsyy on edelleen epäselvä.

Uusimmat