Mies osti auton käteisellä – 300 kiloa kolikoita autokauppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalainen liikemies on tehnyt tavallisesta poikkeavan autokaupan, joka on aiheuttanut hieman päänvaivaa autokaupalle. Hän nimittäin maksoi koko ostoksensa käteisellä rahalla, mutta ei suinkaan suurilla seteleillä. Wang-niminen mies nimittäin kantoi kauppaan 300 kiloa kolikoita.

Kukkakauppiaana toimiva liikemies teki hankintansa maanantaina Xianyangin kaupungissa sijaitsevassa autokaupassa. China Daily -lehden mukaan ostaja oli avannut autonsa takakontin ja nostanut sieltä autokauppiaalle seitsemän säkillistä kolikoita.

Autokauppias joutui niiden takia kuitenkin ongelmiin, koska hänen oli vaikea löytää pankkia joka olisi ottanut kolikkovuoren vastaan. Ostaja ei ole nimittäin vieläkään saanut autoaa, koska kaikkia kolikoita ei ole vielä saatu talletettua autokauppiaan tilille. Ostaja hän oli kerännyt kolikot kukkakauppansa asiakkailta useamman kuukauden aikana.

– Halusin ostaa auton ja minulla oli 60.000 juania käteisenä. Ne painoivat noin 300 kiloa, Wang kertoi lehdelle.

Uusimmat