Adrianne Curry juhli synttäreitä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry erosi keväällä miehestään. Sittemmin Adrianne on viettänyt sinkkuelämää julkaisemalla itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

Eilen Adrianne juhli syntymäpäiviään näyttävästi Las Vegasissa. Blush Boutique -klubin uima-allasalueella järjestetyissä juhlissa Curry oli pukeutunut juhlien teeman mukaisesti asianmukaisiin bikineihin. Bileet jatkuivat myöhemmin vielä Encore Beach -klubilla.

29-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Uusimmat