Audrina Patridge esitteli vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu Audrina Patridge sai taannoin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta alunperin hän tuli tunnetuksi suositusta realityohjelmasta. Äskettäin hänen ensimmäinen oma realitysarjansa alkoi Yhdysvalloissa, mutta floppasi rajusti heti alussa.

Audrinan rinnat ovat olleet viime aikoina Hollywoodin kohutuimmat, sillä niiden silikoneissa ilmeni pian leikkauksen jälkeen ongelmia. Muodottomat möhkäleet näyttivät kaikkea muuta kuin luonnollisilta, ja myös muut realitytähdet kritisoivat julkisesti Patridgen muotoja. Sittemmin rintoja on korjailtu, ja nyt lopputulos on hieman aikaisempaa parempi. Nyt Audrina on kuvattu juhlimassa syntymäpäiviään Las Vegasissa, ja juhla-asuna olivat luonnollisesti bikinit.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Parhaillaan hän työstää omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.

Uusimmat