Courtney Love veti lärvit – toikkaroi kaupoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Nyt Love on vieraillut Sydneyssä, Australiassa. Siellä hän suuntasi shoppailuretkelle, josta tuli kuitenkin varsin kostea. Eräässä kaupassa rokkarileski nähtiin nauttimassa runsaasti alkoholia, ja pian hän toikkaroikin jo pitkin Oxford Streetin ja Glenmore Roadin muotiliikkeitä. Paparazzit kuvasivat tapauksen. Hän oli myös jäädä auton alle katua ylittäessään.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Keväällä hän väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita.

Uusimmat