Fergie vetäytyy musiikkiuralta – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Fergie paljasti taannoin olleensa pahoin riippuvainen päihteistä. The Black Eyed Peas -yhtyeen naissolisti tunnusti käyttäneensä muiden muassa amfetamiinia, mutta hakeneensa sittemmin päihderiippuvuuteensa apua.

Tiukalle kuntokuurille itsensa viime syksynä laittanut Fergie on sittemmin esitellyt hoikentunutta vartaloaan julkkisjuhlissa. Jatkossa ainakin musiikkialan tapahtumat voivat jäädä väliin, sillä poptähti on nyt ilmoittanut jättäytyvänsä pois musiikkiuralta – ainakin toistaiseksi. Twitter-blogeissaan fanit ovat ilmaisseet tyrmistymisensä, sillä Fergieltä oli odotettu seuraavaksi uutta soolomateriaalia.

The Black Eyed Peas -yhtye ilmoitti äskettäin pitävänsä taukoa, ja nyt myös Fergie on vahvistanut ettei hän aio jatkaa tauon aikana soolouraansa. Sen sijaan hän vetäytyy koko viihdealalta keskittyäkseen aikaisempaa enemmän perhe-elämään näyttelijämiehensä kanssa. Suunnitelmissa on ainakin kodin sisustamista.

– Tarvitsen vakautta elämääni. Haluan olla enemmän kotona, eikä halua asua hotellihuoneissa, yrittää toipua aikaerosta ja rankasta kiertue-elämästä. Haluan pitää taukoa kaikesta tuosta, Fergie kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

36-vuotias Fergie eli Stacy Ann Ferguson on naimisissa Las Vegas -sarjastakin tutun näyttelijän Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2009 viiden vuoden seurustelun jälkeen.

Uusimmat