Kelly Osbourne ei poistunut kotoaan Winehousen kuoleman jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne murtui kuullessaan pari viikkoa sitten ystävänsä Amy Winehousen kuolemasta. Myöhemmin hän kertoi, että Amy oli ensimmäinen rakas ihminen, jonka hän menetti. Sittemmin Kelly onkin viihtynyt poikkeuksellisen hyvin sisätiloissa.

Hän ei nimittäin poistunut kotoaan pariin viikkoon sen jälkeen kun Amy Winehouse kuoli. Edellisen kerran Kelly kävi ulkona ystävänsä hautajaisissa Lontoossa. Tuolloin hän lensi Lontoosta suoraan takaisin Los Angelesiin ja linnoittautui kotiinsa. Nyt Osbourne on kuitenkin taas uskaltautunut ulos, kun Jay Leno kutsui hänet vieraaksi ohjelmaansa. Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida asiaa enempää, koska olisi omien sanojensa mukaan purskahtanut itkuun.

Kelly Osbourne on viljellyt vahvoja mielipiteitään viime aikoina runsaasti, sillä tyylipoliisiksi ryhtynyt tähti on sivaltanut jo useampaakin julkkiskaunotarta heidän pukeutumistyylistään. Tuorein kritiikin kohde on Cambridgen herttuatar Kate Middleton, koska hän on pukeutunut julkisesti samaan asuun useammin kuin kerran.

Osbournen julkkisperheestä kertoneen realityohjelman myötä julkisuuteen noussut Kelly on laajentanut omaa uraansa myös muodin pariin. Osbourne valittiin nimittäin taannoin poptähti Madonnan Material Gril -vaateketjun keulahahmoksi.

Uusimmat