Nicole Kidman seksikkäämpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena, joka on yleensä kavahtanut paljasta pintaa. Hän onkin parhaansa mukaan vältellyt nakukohtauksia, mutta joutunut kuitenkin tekemään niitä jo useamman kerran.

Viime aikoina Nicole Kidmanin tähti on laskenut selvästi julkkistaivaalla, mutta nyt hänet nähdään kuitenkin paparazzikuvissa ehkä jopa seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin. Kyseessä olivat tällä kertaa The Paperboy -elokuvan kuvaukset.

Keväällä Nicole kertoi W Magazine -lehden haastattelussa, että perheen perustaminen on muuttanut hänen suhtautumistaan alastomuuteen ja omaan alastomaan vartaloonsa. Hän kertoi että ei enää välitä alastomuudesta ja että lapsen saamisen jälkeen hänellä ei ole enää niin paljoa estoja alastomuutta kohtaan. Lisäksi hän kertoi nauttivansa kovasti äitiyden myötä kasvaneista rinnoistaan.

Nicole Kidman muistetaan myös avioliitostaan Tom Cruisen kanssa. Pariskunta ei kuitenkaan saanut aikaan omaa jälkikasvua, mutta he adoptoivat kaksi lasta. Isabella on nykyään 18-vuotias ja Connor on myös jo 15-vuotias teinipoika. Hello!-julkaisu kertoo adoptiolasten asuvan kuitenkin Tom Cruisen luona ja se tekee Kidmanin onnettomaksi ja hiukan katkeraksi. Nuoret eivät nimittäin halunneet asua ollenkaan hänen ja Keith Urbanin kanssa.