Poptähden suolihuuhtelu-mainos nolointa ikinä? Katso jos kehtaat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien poptähti Richard Marx nähdään parhaillaan televisimainoksessa, joka on mahdollisesti yksi noloimpia julkkistähtien mainoksia koskaan. Hän on nimittäin antanut kasvonsa suolihuuhtelun mainokseen, joka on suorastaan karmea.

Televisiomainoksissa on kautta aikojen ollut tapana käyttää julkkistähtiä tuotteiden menekin edistämiseen. Samalla monet laulajat ja näyttelijät ovat leimautuneet mainostamiensa tuotteiden mainoskasvoiksi, mutta yleensä saaneet siitä ruhtinaallisen korvauksen. Toivottavasti Marx on saanut suorituksestaan vähintään seitsemännumeroisen summan, sillä tällaiseen nöyryytykseen harva muuten suostuisi.

1990-luvun alussa erityisesti Hazard-jättihitillään listojen kärjessä keikkunut Richard Marx suosittelee mainoksessa suolihuuhtelua ja mainoksen lopuksi myös hänenkin takapuolessaan näyttää olevan letku, jossa suolen sisältö nähdään sujahtamassa talteen.

Uusimmat