Wow, Rihanna juovuspäissään yöuinnilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka poptähti Rihanna nautti täysin rinnoin kotimaassaan Barbadoksella järjestetystä karnevaalista. Laulajatar kuvattiin vahvassa humalassa osallistumassa karnevaaleihin, joissa hän tuli poseeranneeksi myös varsin ronskisti bikineissä.

Nyt sama meno on jatkunut, kun Rihanna on ikuistettu ystäviensä kanssa valokuviin käydessään juovuspäissään yöuinnilla. Nyt bikinit olivat vaihtuneet yksiosaisiin uikkareihin ja mukana oli nestevajausta korjaamaan pullollinen olutta.

Italian Vogue-lehti nimesi Rihannan heinäkuussa 2011 vuoden naiseksi menestyneen uransa ja hyväntekeväisyystyönsä ansiosta. Taannoin Rihanna paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen.

Uusimmat