Kim Kardashianin treenihousuista näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian kuuli taannoin kärsivänsä psoriasis-ihosairaudesta. Kim sai tietää asiasta mentyään lääkärintarkastukseen kutiavan, punoittavan ja hilseilevän ihonsa takia. Kim oli diagnoosin jälkeen järkyttynyt.

Huolestumisestaan huolimatta Kim poseeraa parhaillaan rintavana World’s Most Beautiful -lehden kansikuvassa. Nyt hänet on kuvattu matkalla kuntosalille, mutta neitokaisen asussa oli pieni ongelma. Hänen mustat housunsa olivat nimittäin osittain läpinäkyviä, minkä takia Kim yritti peitellä peppuaan kuvaajilta.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat