Lady Gaga ongelmissa – ei erota itseään lavapersoonasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on nähty usein julkkisjuhlissa lähes alastomana. Äskettäin laulajan kerrottiin julkaisevan itsestään valokuvakirjan, jossa nähdään myös intiimejä otoksia tähdestä.

Nyt megatähti on kertonut ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Hän kertoi heittäytyneensä aina täysillä kummallisiin konserttivaatteisiinsa ja lavaesiintymisiinsä. Niistä on tullut hänelle yhtä tärkeitä kuin hänen elintoiminnoilleen välttämättömistä elimistä.

– Kaikki on niin sumua tällä hetkellä. En osaa erottaa omaa itseäni lavapersoonastani. Ainakin tajuan yhden jutun. Nimittäin jos minulla on ihmeellisiä peruukkeja päässäni, tiedän etteivät ne ole omia hiuksiani, Gaga kirjoitti V-lehden kolumnissaan.

Muutama päivä sitten supersuositun poptähden kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.

Uusimmat