Prinssi Harry lomaili seksikkään bikinihottiksen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englannin Prinssi Harry on saanut olla poissa parrasvaloista, kun hänen isoveljensä William on täyttänyt kuninkaallisille varatun mediatilan Britanniassa. Taannoin Harryn epäiltiin tosin tapailevan veljensä vaimon pikkusiskoa Pippa Middletonia.

Sittemmin suhte Pippaan on kuitenkin unohdettu, kun Harry yhdistettiin mallina työskentelevään Florence Brudenell-Bruceen, joka on aiemmin seurustellut formulatähti Jenson Buttonin kanssa. Nyt prinssi on kuvattu Mallorcalla nauttimassa lomastaan naisseurassa, mutta Harryn seuralainen ei kuitenkaan ollut Brudenell-Bruce.

Kyseessä oli toinen mallinmitat täyttävä kaunotar, joka päätyi paparazzien tähtäimiin bikineissä. Tuntemattoman neitokaisen bikinivartalo oli näyttävä, ja hänet nähtiin muiden muassa kantamassa juomia seurueen veneelle. Harry oli suunnannut lomalle suoraan serkkunsa Zara Phillipsin kuninkaallisista häistä.

Uusimmat