Howard Stern vuoti Hollywood-elokuvan piraateille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdealan yhtiöt ovat taistelleet jo vuosien ajan netissä leviäviä piraattikopioita vastaan. Yksi keino tässä taistelussa on ollut vesileimata toimittajille etukäteen jaettavat kappaleet, jotta vääriin käsiin vuotaneiden teosten alkuperä voitaisiin selvittää. Nyt jäljet johtavat maailmankuuluun radiotähteen.

Paramount Picturesin ja Steven Spielbergin tuottama elokuva Super 8 sai Suomessakin äskettäin ensi-iltansa. Elokuva päätyi kuitenkin verkkoon jo hyvissä ajoin ennen sen virallista ensi-iltaa. Nyt tästä piraattiversiosta on löytynyt vesileima ”H.Stern”, jonka uskotaan viittaavan radiotähti Howard Sterniin.

Parhaillaan Yhdysvalloissa selvitellään onko kyseessä tosiaan Sternin julkisuuteen tahallaan tai tahattomasti vuotamasta elokuvasta vai yrittääkö joku Sternin vihaajista saada hänet näyttämään syylliseltä. Epäilyttäväksi tapauksen tekee se, että nimi pysyy ylänurkassa koko elokuvan ajan, mikä ei ole normaalia.

Uusimmat