Ashley Greene kaunotar shoppaili niukassa yöpuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Ashley Greene ja hänen Twilight-kollegansa Kellan Lutz näyttelevät elokuvissa Cullenien vampyyriperheen adoptiosisaruksia, ja äskettäin heidän kerrottiin muuttavan yhteen New Yorkissa.

Nyt Greene on ikuistettu nauttimassa shoppailusta Beverly Hillsissä. Päivä taisi olla varsin lämmin, sillä kaunotar näytti suunnanneen ostoksille niukassa värikkäässä yöpuvussaan.

24-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, ja hän lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista.

Uusimmat