Blockfest jälleen loppuunmyyty jo ennakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Tullintorilla 19. – 20. elokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on jälleen loppuunmyyty. Tapahtuma rikkoi samalla ennätyksensä, sillä sekä yhden että kahden päivän liput myytiin viime vuoden tapaan loppuun jo ennakkoon, vaikka festivaalialue suurennettiin liki kaksinkertaiseksi.

Neljättä kertaa toteutettava Blockfest on monipuolinen sekoitus musiikkia, muotia ja tanssia. Festivaalin kahdella lavalla nähdään yhteensä noin 40 eri esiintyjää, joiden joukossa mm. kaksinkertainen Grammy-ehdokas Cam’ron (USA), Bun B (USA), Looptroop Rockers (SWE), festivaalikesän ainoa Fintelligensin luotsaama Rähinä Live, uuden musiikkivideonsa festivaaleilla kuvaava Petri Nygård, Emma-palkittu Paleface, hittilistoja hallinnut Jare & VilleGalle, Teosto-palkitun Asan johtama Jätkäjätkät sekä Cheek, joka on luvannut järjestää yllätyksen omalle keikalleen

Estradilla nähdään myös Axl Smithin juontama Streetdance-kilpailu, jonka voittaja saa tuhat euroa puhtaana käteen. Uusi Street Market -alue esittelee vapaa-ajan palveluita ja tuotteita. Hype Recordsin ja Suomihiphop-yhdistyksen kanssa yhteistyössä lanseerattu demokilpailu puolestaan nostaa uusia lahjakkuuksia esiin levyrintamalle.

Uusimmat