Tältä näyttää pahoin hakattu teiniduo – kuva voi järkyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa X Factor -realityohjelman kautta pinnalle ponnistanut irlantilainen veljesduo John ja Edward Grimes, eli Jedward, on aiheuttanut maassa hysteriaa ja noussut nopeasti hyvin suosituksi. Ulkomailla suosiota ei sen sijaan ole juuri siunaantunut.

Nyt Jedward, eli kaksoset John ja Edward Grimes, poseeraa poikkeuksellisen rajussa kampanjakuvassa. Heidät nähdään siinä hakattuina, ja kampanjan tarkoituksena on estää koulukiusaamista. Kampanjan sanoma välittyy kuvasta varmasti myös suomalaisille koululaisille. Jedwardin lisäksi samassa kampanjassa nähdään hakattuina myös muiden muassa julkkistähdet Saoirse Ronan, Laura Whitmor, Louis Walsh ja Mark Feehily.Kuva: ISPCC

Taannoin idolinsa Michael Jacksonin käyttämän lakanan nettihuutokaupasta ostanut duo joutui keväällä tiukkaan paikkaan Lontoon Heathrow’n kentokentän turvatarkastuksesta. Nuorukaiset joutuvat usein erikoistarkastukseen, joissa heidät määrätään riisuutumaan. Veljekset syyttivät lentokentän henkilökuntaa kiusaamisesta. Heitä on vaadittu muiden muassa riisumaan alushousunsa. Kiertuemanageri kertoi ottaneensa yhteyttä asian tiimoilta lentokentän johtoon, jonka mukaan turvamiehille on annettu asiata kurinpalautusta.

Uusimmat