Maailman BMX-parhaimmisto kisaa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin BMX-kilpailu Stadi Summer Session järjestetään lauantaina 20. elokuuta Narinkkatorilla. Kilpailu on kiinnostanut BMX-maailman tähtiä, ja tänä vuonna tapahtumaan osallistuu yli 80 BMX-kuskia 22 maasta. Stadi Summer Sessioniin on hyväksytty Suomen parhaimmat BMX-ajajat.

Narinkkatorille kohoava BMX-puisto on maailman arvostetuimpiin lukeutuvan skeittipuistosuunnittelija Nate Wesselin luomus. Puisto on suurin mitä Suomeen on koskaan rakennettu. Stadi Summer Session kilpailua saapuvat juontamaan New Yorkin BMX-legenda Darryl Nau sekä Euroopan BMX-guru Andy Zeiss.

– Juontajalla on tapahtuman tunnelman ylläpitämisessä todella iso rooli. Ammattijuontaja joka tuntee temput ja kuskien tausta ja tyylin nostaa tapahtuman aivan uudelle tasolle. Siksi ollemme erittäin tyytyväisiä että saimme Darrylin ja Andyn mukaan Stadiin, kertoo tapahtuman järjestäjä Risto Kalmre.

Kilpailu järjestettiin vuonna 2010 ensimmäistä kertaa Helsingissä. Se herätti paljon mielenkiintoa ympäri maailman ja vuodessa Stadi Summer Session on noussut Pohjoismaiden suurimmaksi BMX-kesäkilpailuksi. Tavoitteena on ollut tuoda yhteen maailman parhaita BMX kuskeja sekä Pohjoismaiden ja Baltian alueiden nousevia tähtiä.

Uusimmat