Tulisa Contostavlos on todellinen bikinikissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tunnetaan parhaiten N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b-musiikkia. Laulajatähti nähdään myös tuomarina brittiläisen formaatin X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Nyt 23-vuotias laulajatähti on kuvattu nauttimassa lomastaan monien muiden julkkistähtien tapaan Ibizalla. Siellä myös paparazzit bongasivat nuoren kaunottaren ja saivat ikuistettua hänet vesileikeissä mustissa bikineissä. Tulisan sopusuhtainen vartalo on saanut runsaasti kehuja.

Viime kuussa Tulisa kertoi yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää.

– Olin 12-vuotias, kun käytin ensimmäisen kerran huumeita. Halusin pitää hauskaa, enkä olla peräkammarin tyttö. Olin kuitenkin yksi onnekkaimmista, sillä sain pitää neitsyyteni 14-vuotiaaksi saakka, Tulisa kertoi Style-lehden haastattelussa.

Laulaja kertoi kavereidensa polttaneen marihuanaa välitunneilla ja muhinoineen vessoissa 12-vuotiaina. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren, koska häntä kiusattiin koulussa. Hän kertoikin lyöttäytyneensä yhteen erään tyttöporukan kanssa, koska halusi tuntea olonsa suojatuksi.

– Teimme todella tuhmia juttuja. Varastimme käsilaukkuja ja jouduimme tappeluihin. Emme kuitenkaan ollut mikään tyttöjengi. Vain ongelmainen joukko itseäänetsiviä tyttöjä.

Uusimmat