Hakattu poptähti sai vakavat vammat – yhä hoidettavana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka suosittu laulajatähti Gavin DeGraw joutui sunnuntaina New Yorkissa miesjoukon pahoinpitelyn kohteeksi. Hän on edelleen sairaalassa, mutta vakavasti loukkaantunut. Samalla saatiin lisätietoja hänen vammoistaan. Mies itse ei muista juuri mitään pahoinpitelystään.

DeGraw oli vain hetkeä ennen pahoinpitelyä lähtenyt pois ystäviensä luota, kun huligaanijoukko hyökkäsi hänen kimppuunsa kadulla. Tänään viranomaiset vahvistivat, että laulajalta murtui nenä ja hän sai viiltohaavoja kasvoihinsa. Lisäksi hän sai aivotärähdyksen, haavoja sekä ruhjeita ja hänen kasvonsa olivat täynnä mustelmia. Vammojensa takia DeGraw joutuu olemaan sairaalassa vielä jonkin aikaa.

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Gavin DeGraw tuli tunnetuksi muun muuassa hittikappaleellaan Chariot. Hän sai suuren läpimurtonsa kun hänen I Don’t Want To Be -kappaleensa valittiin Tunteet pelissä -televisiosarjan tunnuskappaleeksi.

Uusimmat