Näyttelijä menetti 10 miljoonaa: ”Se oli vapauttavaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen suosikkinäyttelijä-elokuvaohjaaja John Malkovich on ollut kahdesti ehdolla Oscar-palkintoon parhaasta miessivuosasta. Näyttelijän uusimpia elokuvia ovat muun muuassa Transformers: Kuun pimeä puoli ja Burn After Reading.

Vuonna 2008 Malkovich joutui historian suurimmaksi uskotun pyramidihuijauksen uhriksi. Vuonna 1938 syntynyt sijoitusneuvoja Bernard Madoff nimittäin pimitti uhreiltaan noin 50 miljardia euroa. Malkovich menetti petoksessa yli kymmenen miljoonaa euroa.

– Se oli vain rahaa. Olen ollut erittäin onnekas, koska saan työnteostani paljon rahaa. Kun menetin suunnilleen kaikki rahani ja omaisuuteni, se tuntui vapauttavalta. En ollut onneton, vaan osasin katsoa sitä hyvältä kantilta, Malkovich kertoi OMGwire -sivuston mukaan.

Näyttelijä kertoi hänen maailmankuvansa muuttuvan päivä päivältä. Hän kertoi olleensa äskettäin polvileikkauksessa Puolassa ja tavanneensa ihmisiä, joilla oli oikeasti pahoja ongelmia. Malkovich kertoi sen herättäneen hänessä sympatiaa.

– Näin ihmisiä, joilla oli oikeasti pahoja ongelmia. Minulle maksetaan huimia summia siitä, että näyttelen esimerkiksi roolihahmoa, jolla on ongelmia. Saatan katsoa maailmaa tietyllä tavalla maanantaina, mutta perjantaihin mennessä kuvani on muuttunut, Malkovich jatkoi.

Malkovich toimii myös muotisuunnittelijana. Hän on kertonut olleensa aina kiinnostunut vaatteista ja onkin lanseerannut miehille suunnatun vaatemerkin Mrs. Mudd. Näyttelijä toimii myös mallina muun muuassa Pradalle. 57-vuotias Malkovich asuu nykyisin pääasiassa Euroopassa ja omistaa hotellin Walesissa.

Uusimmat