.

Järkyttävä väite: Kuolleita lapsia käytetty potenssilääkkeisiin

Ohhoh! · Stara.fi

Syksy on parhaillaan ovella, mutta maailman medioissa liikkuvat varsinaiset mätäkuun jutut. Nyt nimittäin kiinalaisen potenssilääkkeen koostumuksesta on noussut valtava kohu, sillä sen väitetään sisältävän kuolleista lapsista uutettuja ainesosia.

Väite on kuin lapsilta kielletystä kauhuelokuvasta, mutta Etelä-Koreassa toimiva SBS-televisiokanava on kuitenkin esittänyt aiheesta jo dokumentin. Global Times -julkaisun mukaan 6. elokuuta esitetyssä televisiodokumentissa käytettiin piilotettuja kameroita ja suunnattiin kiinalaisille tehtaille tutkimaan kohuväitteiden todenperäisyyttä.

Ohjelmassa väitetään, että sairaalat myyvät kuolleita pikkulapsia tehtaille ja paikallistetaan eräs sairaaloista. Laboratoriotutkimuksissa selvisi, että mukana on 99,7 prosentin todennäköisyydellä ihmisperäisiä ainesosia. Suurin osa näistä potenssilääkkeistä myydään Etelä-Koreassa. Ohjelman jälkeen Kiinan terveysministeriö on käynnistänyt tutkimukset asiassa.

Uusimmat

.