Miss Meksiko lihoi kolme kiloa – menetti tittelin ja paikan Miss Maailma -kisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli- ja missimaailma on pahimmillaan erittäin karua, ja nyt aiheesta on saatu konkreettinen esimerkki Meksikosta. Hallitseva Miss Meksiko on nimittäin menettänyt missikruununsa ja -tittelinsä uskomattomasta syystä.

Meksikon 19-vuotias missikaunotar Cynthia de la Vega menetti nimittäin tittelinsä ja samalla myös paikan marraskuussa järjestettävissä Miss Maailma -kisoissa. Hänen tilallaan kisaa jatkossa Gabriela Palacio Diaz. Vega menetti paikkansa, koska hän oli lihonut kolme kiloa sitten missifinaalin.

– Se oli hyvin surullista. Minä itkin ja itkin. He vaativat minua laihduttamaan muutaman kilon, mutta he eivät missään vaiheessa auttaneet siinä, missitittelin menettänyt kaunotar totesi Daily Mirror -lehden mukaan.

Uusimmat