Futisfanin päähänpisto – antoi kaksostyttöjen nimeksi Mara ja Dona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinomaissa jalkapallon fanittaminen voi helposti ylittää muiden maiden kansalaisten ymmärryksen, sillä nahkakuulan perässä juokseminen tuntuu olevan miljoonille kuin toinen uskonto. Sitä se on ilmeisesti ainakin eräälle argentiinalaiselle futisfanille.

Terra-verkkojulkaisu kertoo nimittäin Walter Rotundo -nimisestä perheenisästä, joka sai taannoin kaksostytöt. Mies ei kovin pitkään pohtinut pienokaisille nimiä, sillä hän halusi nimetä heidät maailmankuulun jalkapallotähti Diego Maradonan mukaan. Sukulaisetkin taisivat olla kuitenkin ihmeissään, kun lasten nimeksi annettiin Mara ja Dona.

Mies työskentelee urheilutoimittajana, ja hän kertoi olleensa nämä ”kaksi maalia” velkaa. Toisaalta mikäli sama olisi tehty Suomessa, olisivat tyttöjen nimet sopineet yksittäinkin varsin hyvin suomalaiseen elämänmenoon. Maroja meillä on jo tuhansittain, ja kyllä yksi Donakin mukaan mahtuu. Jälkimmäinen voisi tosin altistaa koulukiusaamiselle.

Uusimmat