Päihtyneenä juontanut Jaajo tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden radiojuontajana vuosina 2009 ja 2010 palkittu Jaajo Linnonmaa oli eilen otsikoissa, kun hän saapui töihin tunnin myöhässä ja selvässä päihtyneenä. Tänään suosikkijuontaja kertoi lahjoittavansa eilisen päivän palkkansa hyvään tarkoitukseen.

– Torstainen aamushow meni vähän överiksi ja en voi ottaa eiliseltä palkkaa. Eli lahjoitan eilisen päiväpalkkani teidän valitsemaanne hyväntekeväisyyskohteeseen, Jaajo kertoi Facebook-sivuillaan.

Jaajo Linnonmaa vahvisti Staralle lahjoittavansa päiväpalkan kunhan sen kohde ensin selviää. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun juontaja antaa rahaa hyvään tarkoitukseen. Vuonna 2009 hän lahjoitti 10.000 euron ravivoittonsa eturauhassyövän tutkimukseen.

Alunperin Jaajo Linnonmaa tuli suurelle yleisölle tutuksi televisiosta Räsypokka ja Pulssi -ohjelmien isäntänä. Hymypoika-elokuvan aikoinaan ideoinut Radio Suomipopin juontaja nähtiin taannoin myös valkokankaalla, kun hän tähditti kotimaista Veijarit-elokuvaa.

Uusimmat