Heavytähti löydettiin kuolleena hotellihuoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen heavytähti Jani Lane on menehtynyt 47-vuotiaana. Hänen ruumiinsa löydettiin eilen Comfot Inn -hotellissa sijaitsevasta huoneesta Woodland Hillsissä Kaliforniassa.

Kuolinsyy ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Jani Lane, oikealta nimeltään John Kennedy Oswald, tunnettiin erityisesti Warrant-yhtyeen keulahahmona. Hän erosi bändistä vuonna 2004, mutta kokoonpano yritti paluuta neljä vuotta myöhemmin. Vuonna 1984 perustetun yhtyeen alkuperäinen kokoonpano hajosi tosin ensimmäisen kerran jo vuonna 1992.

Glam-metallia soittavan yhtyeen tunnetuin hitti on nimeltään Cherry Pie. Jani Lane kirjoitti yhtyeelleen useita Top 10 -hittejä. Lanen viimeiseksi levytykseksi jäi viime vuonna julkaistu Siam Shade -tribuuttilevy.

Uusimmat