Rintavan pankkiryöstäjän bikinikuvat löytyivät netistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa seurattiin äskettäin poikkeuksellisen paljon julkisuutta saanutta rikossarjaa, jossa kolme sisarusta pakeni poliisia kuin Bonnie ja Clyde aikoinaan. Yhteisömedioiden ansiosta kansa pääsee nyt tiirailemaan myös rikollisen bikinikuvia.

Dougherty Gang -lempinimen saaneet sisarukset joutuivat kahnauksiin poliisin kanssa ajettuaan ylinopeutta. He pakenivat poliisia ja ampuivat poliisiautoa. Se jälkeen he ryöstivät pankin ja pakenivat edelleen puolentoista viikon ajan. Pako päättyi lopulta yli 3.000 kilometrin jälkeen tulitaisteluun poliisin kanssa Coloradossa.

Myös rikolliset käyttävät internetin yhteisöpalveluita, ja sisaruksista Lee Grace Dougherty oli julkaissut verkossa myös omia bikinikuviaan. Nyt rikollisen bikinikuvat ovat levinneet verkkomedioihin ympäri maailmaa. Huhujen mukaan neitokainen olisi työskennellyt siviilissä stripparina.Kuva: Global Grind

Uusimmat