Teinipojan käytännön pila päättyi traagisesti – ei ensimmäinen tapaus

Ohhoh! · Stara.fi

18-vuotiaan teinipojan ja hänen perheensä rantaloma on päättynyt traagisesti Toreillesissa, Etelä-Ranskassa. Poika menetti nimittäin henkensä hautauduttuaan hiekkaan viattoman jekun takia. Vastaavia uhkaavia tapauksia on ollut kesän aikana useita.

Ranskalainen poika oli kaivanut hiekkaan metrin syvyisen kuopan, jonne hän itse mahtui piiloon vanhemmiltaan. Tarkoituksena oli ilmeisesti käytännön pila vanhemmille, mutta suunnitelma ei toiminut. Kuopan seinämät nimittäin sortuivat ja poika hautautui hiekkaan.

Silminnäkijät huomasivat kuinka pinnalle jäänyt pojan käsi viitttoili apua, mutta se ei kuitenkaan tullut ajoissa. Poika sai hiekan alla sydänkohtauksen, johon hän menehtyi, Daily Mail kertoo. Viikkoa aiemmin 15-vuotias tyttö saatiin pelastettua viime hetkellä samanlaisessa onnettomuudessa.

Uusimmat