Supertähti Wiz Khalifa keikalle Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hurjassa kansainvälisessä nosteessa olevat hiphop-artistit Wiz Khalifa ja YelaWolf saapuvat loppuvuodesta Suomeen ja esiintyvät Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 23. marraskuuta.

Tänään Jurassic Rockin pääesiintyjänä nähtävän Wiz Khalifan kuluva vuosi on ollut yhtä huimaa menestystarinaa. Artistin maaliskuussa julkaistu albumi Rolling Papers nousi Yhdysvaltojen listaykköseksi ja maailmanlaajuiseksi jättihitiksi. Levyn singlet Black and Yellow ja Roll It ovat keränneet valtavasti radiosoittoa myös Suomessa. Muiden meriittiensä ohella Wiz Khalifa on valittu The Source -lehdessä vuoden tulokkaaksi ja MTV:n toimesta viime vuoden kuumimmaksi rap-artistiksi.

Illan toisena esiintyjänä nähdään Eminemin Shady Recordsille kiinnitetty YelaWolf. Syyskuussa ilmestyvän Radioactive-albumin julkaisuun valmistautuva artisti kuuluu Wiz Khalifan ohella tämän hetken puhutuimpiin hiphop-tulokkaisiin, ja miehen tulevasta levystä ennustetaan yhtä loppuvuoden suurimmista rap-tapauksista. Jo aikaisemmin YelaWolf on tehnyt yhteistyötä Eminemin lisäksi muun muassa Diplon, Gucci Manen, Raekwonin ja Big Boi:n kanssa.

Uusimmat