Ali Lohanin ensimmäinen mallikuva julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin teini-ikäinen pikkusisko Ali Lohan on seurannut isosiskoaan julkkisrintamalle. Aliana ”Ali” Lohan allekirjoitti äskettäin huikean mallisopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa.

Nyt nuoremman Lohanin ensimmäinen mallikuva on julkaistu. Vapaa-ajallaan useita kertoja bikineissä poseerannutta nuorta kaunotarta ei kuitenkaan nähdä PRVCY Denimin mainoskuvassa vähissä vaatteissa, vaan miekka kädessään valkoisissa farkuissa ja valkoisessa topissa.

Mallisopimus on Alille loistava tilaisuus murtautua pois siskonsa tähteyden varjosta. Mallitoimisto on kertonut olevansa innoissaan uudesta mallistaan. NEXT Model -mallitoimiston muita kasvoja ovat muun muuassa Miranda Kerr, Milla Jovovich ja Molly Sims.

– Olemme erittäin innoissamme Aliana Lohanista. Hän on tulevaisuuden kasvo muotimaailmassa ja tulee olemaan valokuvaajien unelmakohde kameleonttimaisella kauneudellaan, mallitoimiston johtaja Alexix Borges hehkutti Just Jared -sivustolle.

Lohanin perheen isä Michael kertoi äskettäin Ali-siskon olevan ainut perheenjäsen, joka voisi auttaa ongelmaista siskoaan. Laulaja nimittäin kuuntelee Alia. Isä kertoi Lindsay-tyttärensä olleen kolme kertaa eri vieroitushoitolassa, mutta mikään hoito ei ole tuottanut tulosta.

Uusimmat