Kim Kardashianin jalat järkyttävät – mekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on marssimassa alttarille vielä elokuun aikana. Neitokainen on julkisuudessa kertonut ettei ota stressiä häävalmisteluista. Nyt hänet on ikuistettu minimekossa vähemmän mairitteleviin paparazzikuviin.

Kim kuuli taannoin kärsivänsä psoriasis-ihosairaudesta mentyään lääkärintarkastukseen kutiavan, punoittavan ja hilseilevän ihonsa takia. Kim oli diagnoosin jälkeen järkyttynyt, mutta ei ole sittemmin suostunut juuri ihoaan peittelemään. Päätöstä on kiitelty vuolaasti, koska se antaa muillekin psoriasis-sairaille rohkeutta esitellä paljasta pintaa.

Nyt hänet onkin kuvattu hyväntekeväisyyskampanjan tilaisuudessa lyhyeen punaiseen mekkoon pukeutuneena. Asu paljasti hänen jalkansa, joissa oli ilkeän näköiset jäljet hänen sairaudestaan.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat