Näiden drinkkien tilaamista pitäisi hävetä ravintolassa?

Lifestyle · Stara.fi

80- ja 90-luvuilla ravintoloissa oli merkittävästi tiukempi seula kuin nykyisin, kun lainsäädäntö oli aivan toisella tasolla. Silloinkin ravintoloissa kävi joskus hyvin pukeutuneita alaikäisiä, jotka usein paljastivat kuitenkin ikänsä tilaamalla esimerkiksi Sinisen enkelin tai Tequila Sunrisen.

Sittemmin Sininen enkeli ja muut aikalaisensa ovat kaikeksi onneksi kadonneet drinkkilistoilta, mutta tilalle on tullut uusia ei-niin-trendikkäitä juomasekoituksia.

Nyt amerikkalainen The Awl -julkaisu on listannut drinkit, joita ei sen mielestä kehtaa tilata ravintoloissa muiden nähden. Lista on suomalaisittain hämmentävä, sillä mukana on myös täällä erittäin suosittuja juomia. Mitä mieltä sinä olet alla olevasta amerikkalaislistauksesta?

Vodka Tonic

Vodka Redbull

Ruuvimeisseli

Jägerpommi

Teguila Sunrise

Malibua millä tahansa

Kaikki -tinit

Sex on the Beach

Valkovenäläinen

Mansikkadaiquiri

Cosmopolitan

Shottisekoitukset

Long Island Ice Tea

Uusimmat