Stacy Keibler käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney on lehtiväitteiden mukaan tapaillut wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Raamikas kaunotar on lehtitietojen mukaan nähty nyt myös Clooneyn kesäasunnolla Italian Como-järvellä.

Nyt Stacy on bongattu myös paparazzikuviin hänen lomaillessaan Cannesissa, Ranskassa. Neitokainen viihtyi pienissä bikineissä ilmeisen hyvin ja suojasi päätään valkoisella hatulla.

Amerikkalainen wrestling-kaunotar Stacy Keibler on listattu viime aikoina parinkin naisurheilijoita rankanneen kauneuslistan kärkipäähän. Hän on tehnyt showpainin lisäksi uraa myös muiden muassa mallina ja näyttelijänä. Stacy teki talven aikana itseään tunnetuksi myös viihdelehtien puolella osallistuttuaan muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kisaan.

30-vuotias amerikkalainen Stacy Keibler tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen ”Viettelyksen joukkotuhoase”.

Uusimmat