”Maailman sairain elokuva” saa jatkoa – saa edeltäjänsä näyttämään Disney-leffalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian viranomaiset kielsivät keväällä rajua vastustusta aikoinaan saaneen The Human Centipede -elokuvan jatko-osan julkaisemisen. Sikäläinen elokuvatarkastamo katsoi, että rajua seksuaalista väkivaltaa sisältävä elokuva oli täysin sopimaton julkaistavaksi.

Elokuva oli määrä julkaista DVD:llä myöhemmin tänä vuonna, mutta brittimarkkinoille sitä ei nyt tule myyntiin British Board of Film Classificationin määräyksestä. Viraston mukaan elokuvasta voi aiheutua henkisiä ongelmia sen katsojille. Samalla todettiin, että minkäänlainen leikattu versiokaan ei voi päätyä myyntiin edes K18-merkinnällä.

Nyt The Human Centipede 3 on yllättäen saanut Yhdysvalloissa vihreää valoa, Empire-elokuvalehti uutisoi. Trilogiaksi laajentuvan kauhusarjan kolmas osa tehdään aikaisemmista poiketen kokonaan Yhdysvalloissa. Ohjaaja Tom Six kertoi Empirelle, että leffasarjan kolmas osa saa aikaisemmat elokuvat näyttämään Disneyn-elokuvilta.

Akihiro Kitamuran The Human Centipede -taideteosta ja samaan aiheeseen liittyvää The Human Centipede -elokuvaa parodioitiin taannoin myös South Park -animaatiosarjassa.

South Park