Näin seksikäs Lady Gaga on ilman härpäkkeitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi viime viikolla ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Hän kertoi heittäytyneensä aina täysillä kummallisiin konserttivaatteisiinsa ja lavaesiintymisiinsä.

– Kaikki on niin sumua tällä hetkellä. En osaa erottaa omaa itseäni lavapersoonastani. Ainakin tajuan yhden jutun. Nimittäin jos minulla on ihmeellisiä peruukkeja päässäni, tiedän etteivät ne ole omia hiuksiani, Lady Gaga kertoi V-lehdessä.

Nyt Lady Gaga on ilmeisesti juuri samasta syystä ikuistettu vapaa-ajallaan Los Angelesissa pitkästä aikaa normaaleissa vaatteissa. Lopputulos olikin hienoinen yllätys, sillä Lady Gaga näytti pienessä cocktail-mekossaan jopa seksikkäältä kaunottarelta.

Taannoin poptähden kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.

Uusimmat