Britannian parhaat rinnat valittiin – Sammy Braddy voitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on rankattu kaunotarten rintamuksia paremmuusjärjestykseen jo vuosien ajan kahdessa eri lehdessä, kun Zoo ja Nuts -lehdet ovat kisanneet keskenään samanlaisilla äänestyksillä. Taannoin Nuts-lehti rankkasi Lucy Pinderin varustuksen parhaaksi. Nyt Pinder on saanut kilpasiskon.

Zoo-lehti on nimittäin tehnyt oman nimityksensä ja rankannut parhaiksi rinnoiksi Sammy Braddyn 32GG-kokoiset muodot. Sammy Braddy on lehden todellinen lempimalli, sillä hän on poseerannut lehden kannessa jo kymmenen kertaa. Nyt Sammy poseeraa voittonsa kunniaksi lehden kannessa siten, että intiimit paikat pysyvät kuitenkin piilossa.

27-vuotias brittikaunotar Sammy Braddy on tullut tunnetuksi kotimaassaan erityisesti glamour-mallina, sillä hän on poseerannut lukuisia kertoja yläosattomissa lehtien sivuilla. Hän on tuttu erityisesti Zoo-lehden vakiomallina. Kesällä 2011 Sammy äänestettiin lehden lukijoiden toimesta kuumimmaksi glamourmalliksi.

Uusimmat